word mede-eigenaar van kugi en sluit je aan bij de conscious drinking revolution

hieronder vind je meer informatie over kugi
en waarom het een hele mooie investeringskans is
interesse? blijf op de hoogte en schrijf je in via onderstaande link


Looking for English content? Please email us at invest@thekugicompany.com.

Play Video


WAAROM KUGI?

Tegenwoordig zijn mensen zich erg bewust van de producten die ze consumeren. De meesten van ons drinken echter regelmatig alcohol zonder stil te staan bij wat er precies in hun drankje zit. Onze principes lijken op de vrijdag en zaterdag avond de deur uit te gaan. 

Dat hoeft niet! 

Want bij KUGI creëeren we drankjes die passen bij de moderne levensstijl van actief, verantwoord en gedreven zijn, maar tegelijkertijd willen ontspannen en genieten in het weekend.

Met onze Hard Iced Teas en Spritzers kan je genieten van een drankje zonder schuldgevoel. 

CUT THE CRAP

KEEP THE FUN


WAT IS KUGI?

BRUISEND EN VERFRISSEND

100% NATUURLIJK

ALC. 4.5% VOL
door natuurlijke fermintatie

GEEN SUIKER

LAAG IN CALORIEëN
25 kcal per 100 ml

GLUTENVRIJHARD ICED TEAS

GEBROUWEN ICED TEA MET EEN KICK (4,5% alc.)

HEERLIJK IJSKOUD DIRECT UIT HET BLIKJE

BESCHIKBAAR IN YUZU EN PEACH

GEEN SUIKER, 100% NAtuurlijk, slechts 63 kcal per blikje


SPRITZER

verfrissende bubbel gemaakt van biologische chardonnay druiven

heerlijk ijskoud met een schijfje limoen

En het is de perfecte mix-partner voor spritz cocktails

vervang eenvoudig prosecco en bruiswater door kugi spritzer

mix het met je favoriete likeur, zoals aperol

makkelijker en lekkerder!


WAAROM
INVESTEREN?

KUGI WORDT WINSTGEVEND IN DE KOMENDE 18 maanden

als kugi groeit, groeit jouw aandeel ook e we groeien snel

kugi heeft een sterke focus op verantwoord en duurzaam leven

kugi heeft een uniek productie proces en originele smaken


wat zijn
onze plannen?

groeien van 750 naar 1250 retail locaties

distributie partner vinden voor onze spritzer zodat de groei in de horeca nog sneller zal gaan

meer marketing campagnes en events zodat volgend jaar heel NL ons kent

aantrekken en aannemen van talent

schrijf je hieronder in en blijf op de hoogte

Wil jij je aan sluiten bij de leukste conscious drinking community van Nederland? Samen zetten wij onze boodschap én onze heerlijke drankjes stevig op de kaart. Tegelijkertijd maken we de wereld een beetje beter. Wie wil daar nou geen deel van zijn?

VEELGESTELDE VRAGEN

Vanaf vrijdag 15 juli 11:00 zijn wij live gegaan met deze investeringsronde. Hier kan je nu investeren.

De huidige KUGI investeringsronde doen wij middels een zogenaamde “sharefunding”, of ook wel een “crowdfunding for equity” genoemd. Wij werken hiermee met het Eyevestor platform.

Eyevestor is het sharefunding platform wat elke organisatie mogelijkheden geeft om meer te doen met haar eigen vermogen, haar aandelenkapitaal. Dat begint bij het digitaliseren van het aandelenkapitaal en de aandeelhouders. Hiermee wordt de administratie eenvoudiger en gecentraliseerd, kan financiering opgehaald worden en kan een werknemersparticipatie eenvoudig gerealiseerd worden.

 

The KUGI Company wilt groeien op basis van eigen vermogen, in plaats van op basis van leningen / schuld. De afgelopen jaren is KUGI op eigen kracht gegroeid. En aangezien KUGI grote ambities heeft, moet het forse investeringen gaan doen, die niet uit de lopende kasstroom betaald kunnen worden. 

Om KUGI op te schalen is er meer kapitaal nodig voor marketing en het uitbouwen van het team. Daarbij zijn we ook nieuwe producten aan het ontwikkelen. Tot slot gaan we ook een KUGI Tasting room creeeren, een plek waar alles om KUGI draait en een echte experience gegeven kan worden. Dit zal gebruikt worden als bar, maar ook als evenementen locatie.

Samen kunnen wij de visie van KUGI verder gaan realiseren.

Simpel gezegd groeien jouw aandelen, als KUGI groeit. Al het geld wat wordt opgehaald wordt in het bedrijf gestopt en gaat niet uitgekeerd worden aan de huidige aandeelhouders.

Door mede-eigenaar te worden van een bedrijf zijn er twee manieren om rendement te behalen. Op basis van de uitkering van dividend (winst) en op basis van de marktprijs; het verschil tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs van jouw certificaten. Daarnaast ontvang je ook mooie extra’s afhankelijk van je investering. 

Hoe hoog het rendement zal zijn, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Dat we waarde gaan toevoegen aan het bedrijf is zo goed als zeker. Je stapt in op een vroege fase van KUGI, er staat een geweldige basis maar de groei begint nu echt! Als we waarde toevoegen aan het bedrijf zal dit direct van invloed zijn op de omzet en resultaten en daarmee op de waarde van de huidige certificaten. 

De hoogte van het dividend wordt elk jaar na vaststelling van de jaarcijfers voor 1 juli bepaald. Het bestuur besluit of de winst wordt uitgekeerd als dividend of dat deze wordt geherinvesteerd. Het verwachte dividendrendement voor de komende drie jaren is daarmee dus erg lastig inschatten, zeker omdat we samen nog lang niet uitgegroeid zijn. 

Door te participeren in de huidige sharefunding ronde koop je certificaten van aandelen van KUGI. Hierdoor wordt je officieel mede-eigeneer van het bedrijf.

Mede-eigenaar worden kan al vanaf €250. Voor The KUGI Company is iedereen even belangrijk en geeft sharefunding de mogelijkheid om de community onderdeel te maken van de missie. 

Eyecons zijn de digitale weergave van het juridische eigendomsrecht dat je beheert, bezit of in investeert. Per bedrijf is dit afhankelijk van de entiteit (Eyeventure) die beheerd wordt op Eyevestor. Eyecons zijn
1. Aandelen (NV) of
2. Certificaten van Aandelen (STAK) of
3. Certificaten van Aandelen (Coöperatie)

In het geval van The KUGI Company hebben wij een coöperatie opgericht (KUGI Coöperatie U.A. i.o.), en worden dus certificaten van aandelen uitgegeven. Een Eyecon vertegenwoordigt een certificaat van The KUGI Company en met dit certificaat heb je als aandeelhouder economisch en/of juridisch recht.

Verkopen van je certificaten kan na 24 maanden na livegang van de sharefunding. Tot die tijd zit er een zogeheten ‘time-lock’ op. Secundair of onderhands verkopen doe je op de Eyevestor-marktplaats. Het verkopen van jouw certificaten kan dus na 24 maanden en kan via de marktplaats van Eyevestor gedaan worden. Op deze marktplaats is mogelijk om zowel jouw aandelen te verkopen, als het kopen van andermans aandelen.

Jij bepaalt de minimale prijs die je wilt ontvangen. Dat doe je anoniem. Kopers kunnen vervolgens anoniem bieden. Als jij als verkoper een prijs ontvangt waarmee je blij bent, dan accepteer je het bod van de koper. Bij elk bod ontvang je een e-mail dat er een bod gedaan is. Zodra jij dit bod geaccepteerd hebt, krijgt de koper 24 uur om de betaling af te ronden. De betaling loopt ook via Eyevestor en wordt direct doorbetaald (minus de Eyevestor transactiekosten van 2,5%) naar jouw bankrekening zoals vastgelegd in je gebruikersprofiel op het platform. 

Het opgehaalde kapitaal wordt direct geïnvesteerd in de uitbreiding van het bedrijf, zodat KUGI kan door ontwikkelen en uitbreiden, om zo de doelen te behalen. Jouw investering komt dus rechtstreeks ten goede aan KUGI Coöperatie U.A. (i.o.) en wordt niet uitgekeerd aan de huidige aandeelhouders. Het geld wordt gestopt in de uitbreiding van het team, marketing campagnes, een tasting room, product ontwikkeling en het opschalen van de productie.

Ja. KUGI Coöperatie U.A. (i.o.) is een Nederlandse entiteit, opgericht en gepasseerd bij de notaris en valt onder de Nederlandse wetgeving. De sharefunding van KUGI wordt aangemeld bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dit document wordt geupload in de Eyevestor omgeving van The KUGI Company, waar je vanaf eind juni de documenten kan downloaden voordat je investeert. 

Momenteel vallen “Sharefundings” nog niet onder het toezicht van AFM. Hieronder de statement van Eyevestor. Voor meer informatie verwijzen wij jullie graag naar de FAQ van Eyevestor.

Wij vinden het van het hoogste belang om een volledig legaal platform te bieden. We staan in goed regelmatig contact met de AFM. Momenteel valt Eyevestor niet onder specifiek toezicht van de AFM, gewoonweg omdat Eyevestor geen dingen doet die onder toezicht dienen te vallen of waar een vergunning voor is. Tegelijk is Eyevestor als ecosysteem zo ontworpen en gebouwd dat Eyevestor en haar stakeholders volgens en binnen AFM richtlijnen acteren en wanneer dat niet zo is dat er dan naar gehandeld kan worden. Hierbij refereren we naar onze Algemene & Gebruiksvoorwaarden.

Nee. Het platform Eyevestor rekent 2,5% met een minimum van €1 per transactie. De verkoper, in dit geval The KUGI Company, betaalt de transactiekosten. Bij het kopen van 500 aandelen betaalt The KUGI Company dus €12,50 aan transactiekosten aan Eyevestor, en bij een investering van €1.000 is dat €25. 

(Note: de transactiekosten kunnen niet hoger oplopen dan €1250,-. Dus bij een transactie van €50.000, zijn de transactiekosten ook €1250,-.) 

Als je na de time lock besluit om je aandelen te gaan verkopen op de marktplaats, betaal jij als verkopende partij de transactiekosten. Dan betaal jij dus 2,5% met €1 minimum per transactie over je verkoop. De koper betaalt wederom niets.

Verder rekent Eyevestor geen kosten aan gebruikers en accountholders.

Dat kan zeker. Maak in eerste instantie op het Eyevestor-platform een gebruiker aan onder je persoonlijke naam. Betaal bij de investering met je zakelijke bankrekening, later kun je in het platform van Eyevestor jouw gegevens over zetten naar de geïnvesteerde vennootschap. Bij vragen kun je contact opnemen met support@eyevestor.com. 

Belastingtechnisch hangt het van je situatie af. Algemeen genomen is de opbrengst van je belegging belastbaar binnen de vennootschapsbelasting. Zowel ontvangen dividenden als gerealiseerde meerwaarde vormen belastbare inkomsten voor de B.V. en worden belast met vennootschapsbelasting.  Deze vennootschapsbelasting bedraagt in 2022 15% tot een winst van € 395.000, daarboven 25,8%.  

Bij de uitkering van het dividend wordt dan ook voorheffing ingehouden die als voorschot op de verschuldigde vennootschapsbelasting verrekend kan worden.  

Voor vragen kan je het beste mailen naar invest@thekugicompany.com en zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en updates.

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup